Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Robert GG Michał Milczarek Josephvol.2 smith Bartlomiej Bryndza Bend X (12375 niezalogowanych)
1019 Postów
Maniak
C.D.N
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Kowalsky napisał:
Generalnie jestem zniesmaczony forum. Ta forma komunikacji. Nie jestem zniesmaczony ludzmi - calkiem inaczej to moze wygladac w realym zyciu jak sie komus spojrzy prosto w oczy. Mozna potraktowac Kowalskiego jako lustro i jedynie to chcialem przekazac w czasem niewybredny sposob. Te zmiany nickow byly jedynie po to, zeby odnosic sie do slow piszacego, a nie do samej osoby. W realnym zyciu tez sie na to nie godze - i o dziwo nie mam zadnych wrogow a wrecz przeciwnie. Niekiedy czuje sie wrecz zazenowany klepaniem po plecach. Zegnam tym razem serio.

A KOWALSKA już płacze......

Mój Miły......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...mam takie

pytanie techniczne

gdzie podziekowania za swietna,cosobotnia,zabawe forumowiczow?

przeciez to juz niemal forumowy obowiazek,podziekowac sameme sobie,ze tak wspaniale sie bawilo!

poza tym,to taka zabawna lektura...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Poczekaj , za tydzień będą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
...mam takie

pytanie techniczne

gdzie podziekowania za swietna,cosobotnia,zabawe forumowiczow?

przeciez to juz niemal forumowy obowiazek,podziekowac sameme sobie,ze tak wspaniale sie bawilo!

poza tym,to taka zabawna lektura...

Co by spełnić twoje oczekiwania............

Dzięki za imprezę, kto był ten wie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Kowalsky napisał:
Najwazniejsza przyczyna tego, ze sie nie pisze na forumowe spotkanka jest to, ze jestem zaspokojony pod tym wzgledem. Rowniez moja proznosc jest zaspokojona. Moge nawet powiedziec, ze swoja proznosc zaspokoilem dlugo wczesniej i jedynie dlatego pisze tu jak pisze, nieco w sposob cyniczny. Sa dwie osoby ktore mnie tu zaciekawily i z wzajemnoscia. Reszta to banal, ale kto wie co by sie okazalo na zywca? jak najbardziej moge sie mylic...

zapomniales o jednym, ciebie nikt nie zapraszal na impreze, jestes persona non grata, baw sie dobrze w swoim towarzystwie i nie czepiaj sie innych, wiecej nie bede komentowal Twoich tepych postow bo wprowadzasz tylko zamet, ktory jest zupelnie niepotrzebny.

I nie czepiaj sie Mariqendi, to nie jej wina ze stara Ci nie daje, wyladuj swoja zlosc gdzie indziej.

Wystarczajaco duzo jest juz debili forumowych, wiec daruj sobie i powiem to delikatnie...sio..z tego watku, nikt Cie tu nie chce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Mariqendi napisał:
Zapraszamy

A to co....to nie było zaproszenie.....i to podobno ze szczerym uśmiechem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok